Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát alaposan megmossuk és felkockázzuk. A vajat megolvasztjuk, majd a felkockázott vöröshagymát rádobjuk, és üvegesre pirítjuk, megszórjuk piros paprikával. Hozzáadjuk a felkockázott gombát, sárgarépát és burgonyát, majd annyi vizet öntünk hozzá, amennyi félig ellepi. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és puhára főzzük. Miután a zöldségek megpuhultak, a levest összeturmixoljuk, miközben a tejszínt a levesbe csurgatjuk. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.17.

A leveshez

A díszítéshez

Elkészítése

A gombát alaposan megmossuk és felkockázzuk. A vajat megolvasztjuk, majd a felkockázott vöröshagymát rádobjuk, és üvegesre pirítjuk, megszórjuk piros paprikával. Hozzáadjuk a felkockázott gombát, sárgarépát és burgonyát, majd annyi vizet öntünk hozzá, amennyi félig ellepi.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és puhára főzzük. Miután a zöldségek megpuhultak, a levest összeturmixoljuk, miközben a tejszínt a levesbe csurgatjuk. Ezt követően visszatesszük a levest a tűzhelyre, és egyet rottyantunk rajta, majd levesszük a tűzhelyről.

Szükség esetén tejjel hígíthatjuk, és készre ízesítjük a levest sóval, borssal ízlésünk szerint.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is