Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1/2 kg gomba 1 szál sárgarépa 1 szál fehérrépa 1 közepes fej vöröshagyma kevés pirospaprika 2 evőkanál tejföl 1 evőkanál liszt kevés tej petrezselyemzöld Elkészítése: A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, feldaraboljuk. Kevés olajbon megdinszteljük a zöldséget, hozzáadjuk a pirospaprikát és ha ezzel meg vagyunk hozzátesszük a gombát. Sózzuk és kb 1 liter vízzel felöntjük. Amikor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.12.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1/2 kg gomba
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • kevés pirospaprika
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • kevés tej
  • petrezselyemzöld


Elkészítése:

A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, feldaraboljuk.

Kevés olajbon megdinszteljük a zöldséget, hozzáadjuk a pirospaprikát és ha ezzel meg vagyunk hozzátesszük a gombát. Sózzuk és kb 1 liter vízzel felöntjük.

Amikor megfőttek a zöldségek elkészítsük az eresztéket a tejből és lisztből és hozzáöntjük a leveshez és jól összefőzzük, majd a végén a tejfölt elkeverjük egy kis levessel és hozzáadjuk a leveshez, rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is