Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. Kevés vajon megpirítjuk, megszórjuk aprított petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk. Amikor levet enged, meghintjük kevés liszttel, majd folyamatos keverés mellett felöntjük forró vízzel vagy előre elkészített húslevessel. A spárgát meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk, majd a leveshez adjuk. Közepes lángon addig főzzük, amíg a gomba és a spárga is megpuhul. Tálalás […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. Kevés vajon megpirítjuk, megszórjuk aprított petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk. Amikor levet enged, meghintjük kevés liszttel, majd folyamatos keverés mellett felöntjük forró vízzel vagy előre elkészített húslevessel.

A spárgát meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk, majd a leveshez adjuk. Közepes lángon addig főzzük, amíg a gomba és a spárga is megpuhul.

Tálalás előtt friss petrezselyemmel megszórjuk. Ha sűrűbb levest szeretnénk, kevés tejföllel behabarhatjuk. Csipetkével még tartalmasabbá tehetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is