Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsíron megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és zellert, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl vízzel. Beletesszük a felkockázott burgonyát, és puhára főzzük. Tálaláskor petrezselyemzölddel meghintjük. 

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsíron megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és zellert, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl vízzel. Beletesszük a felkockázott burgonyát, és puhára főzzük. Tálaláskor petrezselyemzölddel meghintjük. 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is