Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg krumpli 2 nagy csiperke gomba 1 mk szárított vargánya 1 fej vöröshagyma zeller zöld petrezselyemzöld 1 ek olaj 1 ek rozsliszt 1 kk pirospaprika só bors Elkészítése: Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd  rászórjuk a lisztet, egy kicsit összekeverjük. Rászórjuk a pirospaprikát, és felengedjük vízzel. Hozzáadjuk a  gombát, a vargányaport, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2015.11.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg krumpli
  • 2 nagy csiperke gomba
  • 1 mk szárított vargánya
  • 1 fej vöröshagyma
  • zeller zöld
  • petrezselyemzöld
  • 1 ek olaj
  • 1 ek rozsliszt
  • 1 kk pirospaprika
  • bors

Elkészítése:

Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd  rászórjuk a lisztet, egy kicsit összekeverjük. Rászórjuk a pirospaprikát, és felengedjük vízzel.

Hozzáadjuk a  gombát, a vargányaport, megfűszerezzük, sózzuk, borsozzuk, petrezselymet és zeller zöldet adunk hozzá.

Hozzáadjuk a felkockázott krumplit is, és addig főzzük, amíg megpuhul.

20 perc alatt egy tartalmas és ízletes leves kerül az asztalra.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is