Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsokat megtisztítjuk, majd kb 3 liter vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, akkor leszedjük a habját és a lángot mérsékeljük alatta. Közben a zöldségeket meghámozzuk és feldaraboljuk, majd a húshoz adjuk és sózzuk. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, akkor a húsokat kiszedjük és a rizst adjuk a leveshez. Amikor a rizs és a zöldségek is […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2024.03.17.

Hozzávalók

Elkészítése

  1. A húsokat megtisztítjuk, majd kb 3 liter vízben feltesszük főni.
  2. Amikor felforrt, akkor leszedjük a habját és a lángot mérsékeljük alatta.
  3. Közben a zöldségeket meghámozzuk és feldaraboljuk, majd a húshoz adjuk és sózzuk.
  4. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, akkor a húsokat kiszedjük és a rizst adjuk a leveshez.
  5. Amikor a rizs és a zöldségek is teljesen megfőttek, akkor a tojássárgákat kikeverjük a citomlével és 1-2 evőkanál forró leves lével, majd az egészet visszaöntjük a leveshez folyamatos keverés mellett.
  6. Addig főzzük, amíg fel nem forr. Mielőtt felforrna, elzárjuk alatta a lángot.
  7. Megkóstoljuk és ha szükségét érezzük, akkor sózzuk és adhatunk még hozzá citomlevet. Ekkor elkészült a levesünk.
  8. Ha szeretnénk, akkor a húst lefejthetjük a csontról és visszatehetjük a levesbe vagy ízlés szerint kínálhatjuk mellé is.

Tipp:

Tálaláskor kínálhatunk mellé citromkarikákat és apróra vágott kaprot is.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is