Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombóc levesek

Húslevesek

Grízgaluska leveshez

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 3 tojás csipet só 1 késhegynyi szódabikarbóna 3 csepp étolaj gríz amennyit felvesz Elkészítése: A tojást villával habosra felverjük, majd a sót, szódabikarbónát, olajat hozzákeverjük és annyi grízt adagolunk hozzá, hogy ne legyen se, lágy se kemény. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk (lehet a levesbe is eleve), puhára főzzük, leszűrjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
6 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • csipet só
  • 1 késhegynyi szódabikarbóna
  • 3 csepp étolaj
  • gríz amennyit felvesz


Elkészítése:

A tojást villával habosra felverjük, majd a sót, szódabikarbónát, olajat hozzákeverjük és annyi grízt adagolunk hozzá, hogy ne legyen se, lágy se kemény.

Forrásban lévő vízbe szaggatjuk (lehet a levesbe is eleve), puhára főzzük, leszűrjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is