Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Grízgaluska recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 db tojás
  • 3 evőkanál búzadara
  • pici só
  • 1 evőkanál olaj

Elkészítése

A tojás fehérjét felverem habbá, majd hozzáadom a sárgáját és újra felverem. Hozzáadom a búzadarát az olajat és a sót majd jól összekeverem, aztán fél órára beteszem a hűtőbe pihenni. Én úgy szoktam hogy szűrök a levesből egy kicsit egy edénybe és abban főzőm a galuskákat.

Villával kiszaggatom a galuskákat és nagyon lassú tűzön főzőm, kb 5 percig fedő alatt.Ha nagyon elkezdeni forrni a levét adok hozzá kevés vizet. Nagyon finom és ízletes. Jó étvágyat hozzá. 🙂

https://receptneked.wps.hu/levesek/grizgaluska/