Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombóc levesek

Leves receptek

Grízgombóc leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított zöldségeket feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a húsleveskockákat, sóval és ételízesítővel ízesítjük. A levest addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Közben elkészítjük a galuskát. A tojásokat egy tálban felverjük, hozzáadjuk a sót, az apróra vágott vagy szárított petrezselymet, a zsírt és a búzadarát. A masszát jól összekeverjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Élő
Beküldte: 2013.03.13.

Hozzávalók

Galuskához

Elkészítése

A megtisztított zöldségeket feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a húsleveskockákat, sóval és ételízesítővel ízesítjük. A levest addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak.

Közben elkészítjük a galuskát. A tojásokat egy tálban felverjük, hozzáadjuk a sót, az apróra vágott vagy szárított petrezselymet, a zsírt és a búzadarát. A masszát jól összekeverjük, majd legalább fél órát pihentetjük.

A pihentetett masszából kis gombócokat formázunk, amelyeket a forró levesbe teszünk. A galuskákat körülbelül 10 perc alatt főzzük meg, amíg teljesen átfőnek.

A levest forrón, friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is