Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket hámozzuk meg és vágjuk ízlés szerinti méretűre. A szalonnát és a húst vágjuk apró darabokra. Olvasszuk ki a szalonna zsírját, majd adjuk hozzá az apróra kockázott hagymát és pár csepp zsiradékot (olajat vagy zsírt), így nem fog füstölni vagy megégni. Adjuk hozzá a kockára vágott húst, az oldalast és pároljuk addig, amíg a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
200 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.10.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket hámozzuk meg és vágjuk ízlés szerinti méretűre.

A szalonnát és a húst vágjuk apró darabokra.

Olvasszuk ki a szalonna zsírját, majd adjuk hozzá az apróra kockázott hagymát és pár csepp zsiradékot (olajat vagy zsírt), így nem fog füstölni vagy megégni.

Adjuk hozzá a kockára vágott húst, az oldalast és pároljuk addig, amíg a hús ki nem fehéredik, majd szórjuk rá a fűszerpaprikát és pirítsuk egy percig (ne tovább mert keserű lesz).

Ekkor hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és petrezselymet, a kis kockára vágott paprikát, a meghámozott és kockára vágott paradicsomot, az erős paprikát és a babérlevelet.

Öntsük fel hideg vízzel úgy, hogy jól ellepje és lassú tűzön főzzük 2-3 órán át. Ha kell pótoljuk a vizet főzés közben úgy, hogy a hús mindig legyen ellepve.

Mikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott krumplit és azt is puhára főzzük.

Tálaljuk egy jó adag tejföllel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is