Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Zsíron (vagy olajon) megpirítom a felaprított vöröshagymát, amíg üveges nem lesz. Ezután megszórom pirospaprikával, majd azonnal felöntöm 2 dl vízzel, hogy a paprika ne égjen meg. Beleteszem a kockákra vágott húst, és alaposan átforgatom a paprikás hagymás alapban. Hozzáadom a többi hozzávalót is, a burgonya kivételével, és fedő alatt puhára főzöm, hasonlóan, mint a pörköltet. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.30.

Hozzávalók

A galuskához

Elkészítése

Zsíron (vagy olajon) megpirítom a felaprított vöröshagymát, amíg üveges nem lesz. Ezután megszórom pirospaprikával, majd azonnal felöntöm 2 dl vízzel, hogy a paprika ne égjen meg. Beleteszem a kockákra vágott húst, és alaposan átforgatom a paprikás hagymás alapban. Hozzáadom a többi hozzávalót is, a burgonya kivételével, és fedő alatt puhára főzöm, hasonlóan, mint a pörköltet.

Amikor a hús megpuhult, felöntöm a kellő mennyiségű vízzel, és amikor a leves felforr, hozzáadom a felkockázott burgonyát. Addig főzöm, amíg a burgonya is megpuhul.

A végén a forrásban lévő levesbe galuskát szaggatok, amelyet gyorsan megfőzök benne. Külön csípős paprikát is tehetünk bele tálaláskor, ha szeretjük az erősebb ízeket.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is