Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gulyásleves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 0,5 kg sertéscomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 0,5 fej zeller
  • 0,5 fej karalábé
  • 1 szál fehérrépa
  • 3 szál sárgarépa
  • 3 darab burgonya
  • 0,5 darab paprika
  • 1 darab paradicsom
  • olaj
  • pirospaprika
  • bors
  • só
  • fokhagyma

Elkészítése

A húst felkockázzuk.

A hagymát apróra vágva a felforrósított olajon megdinszteljük és rátesszük a pirospaprikát, erre pedig a húst és felengedjük vízzel, majd a fokhagymát, a felaprított paprikát és a paradicsomot is beletesszük.

A zöldségekeket megtisztítjuk és egyforma darabokra vágjuk. Ha megpuhult a húst, akkor hozzáadjuk a leveshez.

Ha már megfőttek a zöldségek, akkor beletesszük a felkockázott krumplit is és sóval, borssal ízesítjük, majd készre főzzük.

https://receptneked.wps.hu/levesek/gulyasleves-7/