Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gulyáslevesek

Leves receptek

Gulyásleves másként

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kockákra vágott, megmosott sertéshúst bő vízben feltesszük főni. Ahogy a víz felforr, a tetején keletkező habot folyamatosan leszedjük. Miután a víz felforrt, és a hab eltűnt, hozzáadjuk a megtisztított, tetszés szerint darabolt sárgarépát és fehérrépát. Ízlés szerint megsózzuk és hozzáadjuk az ételízesítőt. Az egészet alacsony lángon főzzük legalább egy órán keresztül. Egy óra elteltével […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.05.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A kockákra vágott, megmosott sertéshúst bő vízben feltesszük főni. Ahogy a víz felforr, a tetején keletkező habot folyamatosan leszedjük. Miután a víz felforrt, és a hab eltűnt, hozzáadjuk a megtisztított, tetszés szerint darabolt sárgarépát és fehérrépát. Ízlés szerint megsózzuk és hozzáadjuk az ételízesítőt. Az egészet alacsony lángon főzzük legalább egy órán keresztül.

Egy óra elteltével egy darab húst kiveszünk, és ellenőrizzük, hogy megpuhult-e. Ha a hús puha, akkor hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát, és a levest tovább főzzük a burgonya megpuhulásáig. Ez körülbelül 25-30 percet vesz igénybe, a burgonya típusától függően. Amikor a burgonya is megfőtt, a leves elkészült.

Tálalás előtt még egyszer megkóstoljuk, és ha szükséges, utánaízesítünk. Friss kenyérrel vagy önmagában is tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is