Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskótát a szokásos módon elkészítjük, majd hagyjuk kihűlni. A krémhez a hideg habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a mascarponéval, a citrom levével és reszelt héjával. Ízlés szerint cukrot adunk hozzá. Az elkészült krémet fél órára hűtőbe tesszük, hogy összeálljon. A kihűlt piskótát óvatosan kettévágjuk. Az alsó lapra egyenletesen rákenjük a citromos mascarponekrémet, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.05.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A piskótát a szokásos módon elkészítjük, majd hagyjuk kihűlni.

A krémhez a hideg habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a mascarponéval, a citrom levével és reszelt héjával. Ízlés szerint cukrot adunk hozzá. Az elkészült krémet fél órára hűtőbe tesszük, hogy összeálljon.

A kihűlt piskótát óvatosan kettévágjuk. Az alsó lapra egyenletesen rákenjük a citromos mascarponekrémet, majd ráhelyezzük a másik piskótalapot.

A tetejét vékonyra szeletelt citromkarikákkal, keményre vert habtejszínnel és aprított gumicukorral díszítjük. Az elkészült tortát tálalás előtt további 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy a krém megszilárduljon és az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is