Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A citrom levét belefacsarjuk a forrásban lévő vízbe, majd beledobjuk a gyümölcsöket(ha befőttel dolgozunk ne sokáig forraljuk), majd ha újra felforrt adjuk hozzá a tejszínt vagy a tejfölből és lisztből készített habarást, majd újra felforraljuk.Majd hozzákeverjük a cukrot és a citromhéjat, esetleg a levéből is tehetünk hozzá. Megjegyzés: Közeleg a tél és ilyenkor átlagosan az […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A citrom levét belefacsarjuk a forrásban lévő vízbe, majd beledobjuk a gyümölcsöket(ha befőttel dolgozunk ne sokáig forraljuk), majd ha újra felforrt adjuk hozzá a tejszínt vagy a tejfölből és lisztből készített habarást, majd újra felforraljuk.Majd hozzákeverjük a cukrot és a citromhéjat, esetleg a levéből is tehetünk hozzá.

Megjegyzés: Közeleg a tél és ilyenkor átlagosan az emberek kevesebb C-vitamint fogyasztanak, ez a leves kiváló a vitaminok pótlására, és nem csak nyáron fogyasztható hidegen,de télen is nagyon finom, melegen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is