Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gyümölcsöket meghámozom, feldarabolom, majd egy lábasba helyezem. Meghintem a kristálycukorral, hozzáadom a vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget, valamint egy csipet sót. A barackkonzerv levét is hozzáöntöm, majd felöntöm hideg vízzel, és felteszem főni. Közben a két pudingport csomómentesre keverem a tejjel. Amikor a leves felforr, hozzáadom a pudingos tejet, alaposan összekeverem, és hagyom egyet forrni. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A gyümölcsöket meghámozom, feldarabolom, majd egy lábasba helyezem.

Meghintem a kristálycukorral, hozzáadom a vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget, valamint egy csipet sót. A barackkonzerv levét is hozzáöntöm, majd felöntöm hideg vízzel, és felteszem főni.

Közben a két pudingport csomómentesre keverem a tejjel. Amikor a leves felforr, hozzáadom a pudingos tejet, alaposan összekeverem, és hagyom egyet forrni.

Hűtés után fogyasztható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is