Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 nagy marék meggy 10-12 szem  eper felszeletelve 1 nagy marék fekete cseresznye További hozzávalók: fahéj szegfűszeg 2 ek cukor (vagy édesítőszer) 1 ek vaníliás pudingpor 2 dl tej pici só Elkészítése: Lobogó vízben felfőzzük a fűszereket (tegyük tearózsába). Hozzáadjuk a cukrot és a sót, majd beletesszük a vízbe a gyümölcsöket. A pudingport a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
1 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2016.03.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 nagy marék meggy
  • 10-12 szem  eper felszeletelve
  • 1 nagy marék fekete cseresznye

További hozzávalók:

  • fahéj
  • szegfűszeg
  • 2 ek cukor (vagy édesítőszer)
  • 1 ek vaníliás pudingpor
  • 2 dl tej
  • pici só

Elkészítése:

Lobogó vízben felfőzzük a fűszereket (tegyük tearózsába). Hozzáadjuk a cukrot és a sót, majd beletesszük a vízbe a gyümölcsöket.

A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük, majd a forró levesből keveset hozzámerünk, átkeverjük, végül a leveshez adjuk. Összefőzzük és levesszük a tűzről.

Melegen is hidegen is nagyon finom

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is