Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Burgonya levesek

Habart krumpli leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 -1 kg burgonya 2-3 db babérlevél 1 ek ételízesítő 10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli ízlés szerint 2-3 ek liszt tej 1 ek zsír pici piros paprika tejföl 2-3 gerezd fokhagyma Elkészítése: krumplit odarakjuk főni körülbelül 2 l vízben, a babérlevéllel, ételízesítővel, és a kolbásszal. Amikor megfőtt akkor, a közben elkészített paprikás, fokhagymás rántással behabarjuk.

Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 -1 kg burgonya
  • 2-3 db babérlevél
  • 1 ek ételízesítő
  • 10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli ízlés szerint
  • 2-3 ek liszt
  • tej
  • 1 ek zsír
  • pici piros paprika
  • tejföl
  • 2-3 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

krumplit odarakjuk főni körülbelül 2 l vízben, a babérlevéllel, ételízesítővel, és a kolbásszal.

Amikor megfőtt akkor, a közben elkészített paprikás, fokhagymás rántással behabarjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is