Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Hagymaleves bambuszrosstal és kókuszzsírral

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

levesHozzávalók: 1 evőkanál kókuszzsír 3 fej vöröshagyma 2 evőkanál bambuszrost 2 dl laktózmentes tej 1,5 l víz 1 db leveskocka szerecsendió őrölt fehérbors 1 marék reszelt sajt Elkészítése: A hagymát pucoljuk meg, vékonyan szeleteljük fel. A kókuszzsírt hevítsük fel, adjuk hozzá a vöröshagymát, és addig pároljuk, míg szép aranybarna színt kap. Ekkor szórjuk meg a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2016.11.09.

Elkészítése

levesHozzávalók:

  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • 3 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál bambuszrost
  • 2 dl laktózmentes tej
  • 1,5 l víz
  • 1 db leveskocka
  • szerecsendió
  • őrölt fehérbors
  • 1 marék reszelt sajt


Elkészítése:

A hagymát pucoljuk meg, vékonyan szeleteljük fel.

A kókuszzsírt hevítsük fel, adjuk hozzá a vöröshagymát, és addig pároljuk, míg szép aranybarna színt kap.

Ekkor szórjuk meg a bambuszrosttal, alaposan keverjük össze, majd öntsük fel a vízzel és a tejjel.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyük bele a leveskockát és ízlés szerint szerecsendiót.

Forraljuk fel, majd a hőfokot lejjebb véve főzzük kb. 15 percig.

Reszeljük bele a sajtot, hogy finomabb ízt adjon neki.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is