Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pontyot felszeletelem patkó alakúra, majd sózom és borsozom. Legalább 2 órát hagyom állni a fűszerben. Egy fazékba felteszem főni az apró halakat, a hal fejét, sót, borsot, babérlevelet, felaprított vöröshagymát, 3 evőkanál pirospaprikát, csípős paprikát és konzervet. Amikor megfőtt, leszűröm, a halakat kiszálkázom és átpasszírozom. A leszűrt hallevet visszateszem a gázra, beleadagolom az átpasszírozott […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.08.

Hozzávalók

Alaplébe

Elkészítése

A pontyot felszeletelem patkó alakúra, majd sózom és borsozom. Legalább 2 órát hagyom állni a fűszerben.

Egy fazékba felteszem főni az apró halakat, a hal fejét, sót, borsot, babérlevelet, felaprított vöröshagymát, 3 evőkanál pirospaprikát, csípős paprikát és konzervet. Amikor megfőtt, leszűröm, a halakat kiszálkázom és átpasszírozom.

A leszűrt hallevet visszateszem a gázra, beleadagolom az átpasszírozott halat, teszek bele 1 evőkanál étolajat, 1,5 dl vörösbort, és végül a pontyszeleteket. Pár percig főzöm, és kész.

Sztori: A férjem nagy HO-Hó. Ő fogja a halakat, konyhakészre adja főzésre vagy sütésre.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is