Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Halászlevek

Halászlé halgombóccal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 db halászlékocka 1 vöröshagyma 30 dkg csiperke gomba 2 dl paradicsomlé 1 zöldpaprika 2 dl tejföl 1 ek liszt Gombóchoz: 30 dkg halfile 2 ek keményítő só bors petrezselyem 1 tojásfehérje Elkészítése: 1,3 l halászlevet készítünk. A hagymát finomra, a gombát nem túl vékonyra szeleteljük, a paprikát kockákra vágjuk. A hagymát olajon megfonnyasztjuk, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
gabriella76
Beküldte: 2013.12.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 db halászlékocka
  • 1 vöröshagyma
  • 30 dkg csiperke gomba
  • 2 dl paradicsomlé
  • 1 zöldpaprika
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek liszt

Gombóchoz:

  • 30 dkg halfile
  • 2 ek keményítő
  • bors
  • petrezselyem
  • 1 tojásfehérje


Elkészítése:

1,3 l halászlevet készítünk. A hagymát finomra, a gombát nem túl vékonyra szeleteljük, a paprikát kockákra vágjuk. A hagymát olajon megfonnyasztjuk, először a gombát, majd a paprikát hozzáadva megpirítjuk, beletesszük a paradicsomlevet. A tejfölt a liszttel simára keverjük, a gombát ezzel sűrítjük, a halászlével felöntjük és 2 percig forraljuk.

A gombócokhoz a halat ledaráljuk, a keményítőt beledolgozzuk , sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel fűszerezzük végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Gombócokat formálunk a levesbe 4-5 percig főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
gabriella76
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is