Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almákat meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. Felteszünk egy kb. 3 l-es lábost félig vízzel melegedni, amint az alma kész, beledobjuk. Ízesítjük cukorral, sóval, és hozzáadjuk a reszelt citromhéjat is.Amint felforrt, behabarjuk. A habaráshoz a tejfölt a pudingporral és egy kevés leveslével simára keverjük, majd folyamatos keverés közben a leveshez öntjük. Forrás után még 5 […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almákat meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. Felteszünk egy kb. 3 l-es lábost félig vízzel melegedni, amint az alma kész, beledobjuk. Ízesítjük cukorral, sóval, és hozzáadjuk a reszelt citromhéjat is.Amint felforrt, behabarjuk. A habaráshoz a tejfölt a pudingporral és egy kevés leveslével simára keverjük, majd folyamatos keverés közben a leveshez öntjük. Forrás után még 5 percig csendes tűzön pötyögtetjük, és kész is! Ízesíthetjük tetszés szerint a citrom levével is.Kihűtve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is