Elkészítése
A gyümölcsöket vízben feltesszük főni. A cukorral, fahéjjal ízesítjük. A pudingport elkeverjük a tejjel és behabarjuk a levest. A tejszínt is beleöntjük.
Forr még egyet és már kész is.
A gyümölcsöket vízben feltesszük főni. A cukorral, fahéjjal ízesítjük. A pudingport elkeverjük a tejjel és behabarjuk a levest. A tejszínt is beleöntjük. Forr még egyet és már kész is.
A gyümölcsöket vízben feltesszük főni. A cukorral, fahéjjal ízesítjük. A pudingport elkeverjük a tejjel és behabarjuk a levest. A tejszínt is beleöntjük. Forr még egyet és már kész is.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A gyümölcsöket vízben feltesszük főni. A cukorral, fahéjjal ízesítjük. A pudingport elkeverjük a tejjel és behabarjuk a levest. A tejszínt is beleöntjük.
Forr még egyet és már kész is.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.