Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Az uborkát meghámozzuk, kis kockára vágjuk, majd a felforrósított zöldséglevesben megfőzzük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd a tűzről lehúzzuk. Belekeverjük a joghurtot, a citromlevet, és kevés mentát. Betesszük a hűtőbe legalább félórára, majd tányérokba osztjuk. Tetejét friss mentalevelekkel díszítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.01.

Hozzávalók

Elkészítése

Az uborkát meghámozzuk, kis kockára vágjuk, majd a felforrósított zöldséglevesben megfőzzük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd a tűzről lehúzzuk. Belekeverjük a joghurtot, a citromlevet, és kevés mentát. Betesszük a hűtőbe legalább félórára, majd tányérokba osztjuk. Tetejét friss mentalevelekkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is