Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A combokat alaposan megmossuk, majd annyi vízben tesszük fel főni, hogy ellepje őket. A főzés során keletkező habot kanállal folyamatosan eltávolítjuk. Egy óra főzés után hozzáadjuk a megpucolt és hosszában vágott zöldségeket, a paprikát, a paradicsomot, valamint a héjától megfosztott egész hagymát. Sóval és borssal ízesítjük, majd további fél órán át lassú tűzön főzzük. Ezután […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A combokat alaposan megmossuk, majd annyi vízben tesszük fel főni, hogy ellepje őket. A főzés során keletkező habot kanállal folyamatosan eltávolítjuk.

Egy óra főzés után hozzáadjuk a megpucolt és hosszában vágott zöldségeket, a paprikát, a paradicsomot, valamint a héjától megfosztott egész hagymát.

Sóval és borssal ízesítjük, majd további fél órán át lassú tűzön főzzük. Ezután a levest leszűrjük, hagyjuk pár percig ülepedni, és ha túl sok zsír gyűlt össze a tetején, kanállal leszedjük.

A leves mellé bármilyen levesbetétet, például tésztát vagy grízgaluskát, főzhetünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is