Elkészítése
A zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, majd beletesszük a kaprot és felengedjük vízzel. Forrástól számítva 10 percig főzzük, majd 2 dl tejet adunk hozzá. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
A zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, majd beletesszük a kaprot és felengedjük vízzel. Forrástól számítva 10 percig főzzük, majd 2 dl tejet adunk hozzá. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, majd beletesszük a kaprot és felengedjük vízzel. Forrástól számítva 10 percig főzzük, majd 2 dl tejet adunk hozzá. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.