Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tisztítsuk meg a zöldségeket: a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát karikára, a vöröshagymát és a burgonyát kockára, a fokhagymát pedig apróra szeleteljük. Az olívaolajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fokhagymát. Ezután rátesszük a káposztát, majd a burgonyát, és fűszerezzük (só, bors, majoránna, kömény). Annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.06.19.

Hozzávalók

A rántáshoz

Elkészítése

Tisztítsuk meg a zöldségeket: a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát karikára, a vöröshagymát és a burgonyát kockára, a fokhagymát pedig apróra szeleteljük.

Az olívaolajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fokhagymát. Ezután rátesszük a káposztát, majd a burgonyát, és fűszerezzük (só, bors, majoránna, kömény).

Annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje, és fedő alatt addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és összefőzzük.

Olajon, liszttel világos zsemleszínű rántást készítünk, megszórjuk pirospaprikával, vízzel felengedjük, majd a leveshez öntjük.

Összeforraljuk, és tejföllel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is