Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg gomba 30 dkg burgonya 2 dl tejföl 2 közepes db sárgarépa 1 közepes db fehérrépa 1 közepes db vöröshagyma 1 csokor kapor 2 csapott ek finomliszt 1.5 l víz 4 ek napraforgó olaj só ízlés szerint Elkészítése: Forró olajon a hagymát üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a karikára szeletelt sárgarépát és a fehérrépát, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.06.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg gomba
  • 30 dkg burgonya
  • 2 dl tejföl
  • 2 közepes db sárgarépa
  • 1 közepes db fehérrépa
  • 1 közepes db vöröshagyma
  • 1 csokor kapor
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 1.5 l víz
  • 4 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint


Elkészítése:

Forró olajon a hagymát üvegesre fonnyasztjuk.

Hozzáadjuk a karikára szeletelt sárgarépát és a fehérrépát, majd a gombát.

Ízlés szerint sózzuk, kicsit puhára pároljuk és felengedjük a vízzel és hozzá adjuk a kockára vágott burgonyát.

Miután puhára főttek a zöldségek hozzáadjuk a liszttel és az apróra vágott kaporral elkevert tejfölt.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is