Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombóc levesek

Leves receptek

Kapros nokedlileves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajból 2 ek liszttel rántást készítünk, pirulás után hozzáadjuk az apróra vágott kaprot és felengedjük 1,5 l vízzel, majd beletesszük a 2 húsleveskockát, 10-15 percig lassú tűzön forraljuk. Közben egy tojásból, 2 ek liszttel, sóval galuskatésztát készítünk, apróra vágott kaprot is adhatunk hozzá. A forró levesbe kanállal beleszaggatjuk, addig forraljuk amíg fel nem jön […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.12.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajból 2 ek liszttel rántást készítünk, pirulás után hozzáadjuk az apróra vágott kaprot és felengedjük 1,5 l vízzel, majd beletesszük a 2 húsleveskockát, 10-15 percig lassú tűzön forraljuk.

Közben egy tojásból, 2 ek liszttel, sóval galuskatésztát készítünk, apróra vágott kaprot is adhatunk hozzá.

A forró levesbe kanállal beleszaggatjuk, addig forraljuk amíg fel nem jön a leves felszínére.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is