Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 közepes (nem fás!) karalábé 1 ek zsír 1 csokor petrezselyemzöld 1 tojás 1 ek liszt 1 mk pirospaprika 1 kk ételízesítő 1 kk só 3-4 ek liszt a nokedlihez Elkészítése: A megpucolt és kockára vágott karalábét megdinszteljük a zsíron, majd liszttel és pirospaprikával megszórjuk. Vízzel felengedjük és ízesítjük. Amikor a karalábé megfőtt, akkor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 közepes (nem fás!) karalábé
  • 1 ek zsír
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 tojás
  • 1 ek liszt
  • 1 mk pirospaprika
  • 1 kk ételízesítő
  • 1 kk só
  • 3-4 ek liszt a nokedlihez


Elkészítése:

A megpucolt és kockára vágott karalábét megdinszteljük a zsíron, majd liszttel és pirospaprikával megszórjuk. Vízzel felengedjük és ízesítjük.

Amikor a karalábé megfőtt, akkor a tojásból és lisztből készített nokedlit kiskanállal beleszaggatjuk. Addig főzzük, amíg a nokedli megpuhul.

Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is