Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Különleges levesek

Leves receptek

Karamellizált sárgabarack krémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg sárgabarack 6 ek. cukor 3 dkg vaj 2 dl tejszín 1 ek tejföl 1 csomag banánpuding Elkészítése: A 6 ek. cukrot a vajon karamellizáljuk, ha barna hozzáadjuk az előzőleg forró vízben leforrázott, héjától lehúzott barackot. Kevés vizet öntünk hozzá, és kicsit főzzük. Aztán összeturmixoljuk, visszatesszük a tűzre, felöntjük kb. 7 dl. vízzel, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2014.07.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg sárgabarack
  • 6 ek. cukor
  • 3 dkg vaj
  • 2 dl tejszín
  • 1 ek tejföl
  • 1 csomag banánpuding


Elkészítése:

A 6 ek. cukrot a vajon karamellizáljuk, ha barna hozzáadjuk az előzőleg forró vízben leforrázott, héjától lehúzott barackot.

Kevés vizet öntünk hozzá, és kicsit főzzük. Aztán összeturmixoljuk, visszatesszük a tűzre, felöntjük kb. 7 dl. vízzel, és felfőzzük.

A pudingport a tejszínnel, és a tejföllel elkeverjük, a baracklevesből kiveszünk egy kicsit és hozzáadjuk, elkeverjük. Majd a többi leveshez öntjük. Össze főzzük. Hűtve tejszínhabbal tálaljuk.

[box style=”info”]Készíthetjük tejszín vagy vanília pudinggal is, de a banánpudinggal a legfinomabb szerintünk. :-)[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is