Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A levest úgy készítjük, hogy először a megtisztított és felkarikázott sárgarépát, valamint fehérrépát tesszük fel főni. Ehhez hozzáadjuk a sót, az ételízesítőt, a petrezselymet, a köményt és a babérlevelet, majd alacsony lángon hagyjuk főni. Amikor a répa már félig megfőtt, beletesszük a rózsákra szedett, megmosott karfiolt. Ezt is hagyjuk kicsit főni, majd hozzáadjuk a kockára […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Élő
Beküldte: 2012.11.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A levest úgy készítjük, hogy először a megtisztított és felkarikázott sárgarépát, valamint fehérrépát tesszük fel főni. Ehhez hozzáadjuk a sót, az ételízesítőt, a petrezselymet, a köményt és a babérlevelet, majd alacsony lángon hagyjuk főni. Amikor a répa már félig megfőtt, beletesszük a rózsákra szedett, megmosott karfiolt. Ezt is hagyjuk kicsit főni, majd hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Ha az is félig megfőtt, akkor elkészítjük a rántást, tejfölös habarást és a pirospaprikával gazdagítjuk a levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is