Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karfiolt rózsáira bontjuk és vékony szeletekre vágjuk. A sertéscsontból főzött alapban egy kevés sóval megfőzzük. Ezalatt világos rántást készítünk a lisztből, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, simára keverjük és egy kevés hideg vízzel és a levesbe öntjük. A pró galuskákat főzünk bele, mielőtt levennénk a tűzről belekeverjük a tejfölt.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A karfiolt rózsáira bontjuk és vékony szeletekre vágjuk. A sertéscsontból főzött alapban egy kevés sóval megfőzzük. Ezalatt világos rántást készítünk a lisztből, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, simára keverjük és egy kevés hideg vízzel és a levesbe öntjük. A pró galuskákat főzünk bele, mielőtt levennénk a tűzről belekeverjük a tejfölt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is