Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Kelbimbó-krémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

 A megsózott kelbimbót vajon megpároljuk. Ha puha lisztezzük, meghintjük petrezselyemzölddel, felengedjük, 1-2 percig forraljuk, majd, szőrszitán átnyomkodjuk. Mély tűzálló tálba a tejszínt összekeverjük a tojás sárgával. A forró levest vékony sugárba hozzáöntjük, közben habverővel kevergetjük, ezután már forralni nem szabad.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.23.

Hozzávalók

Elkészítése

 A megsózott kelbimbót vajon megpároljuk. Ha puha lisztezzük, meghintjük petrezselyemzölddel, felengedjük, 1-2 percig forraljuk, majd, szőrszitán átnyomkodjuk. Mély tűzálló tálba a tejszínt összekeverjük a tojás sárgával. A forró levest vékony sugárba hozzáöntjük, közben habverővel kevergetjük, ezután már forralni nem szabad.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is