Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Kelbimbóleves virslivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg kelbimbó 3 közepes sárgarépa 1 csokor petrezselyem 2 közepes fehérrépa 1 tk fűszerpaprika 1 közepes vöröshagyma 1 kk só 1 g bors 1 ek ételízesítő 20 dkg juhbeles virsli 1 dl tejföl (opcionális) 3 ek napraforgó olaj Elkészítése: Egy fazékban olajon megfuttatjuk a tisztított és felkockázott hagymát, a paprikát rászórjuk, sózzuk, borsozzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg kelbimbó
  • 3 közepes sárgarépa
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 közepes fehérrépa
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 1 kk só
  • 1 g bors
  • 1 ek ételízesítő
  • 20 dkg juhbeles virsli
  • 1 dl tejföl (opcionális)
  • 3 ek napraforgó olaj


Elkészítése:

Egy fazékban olajon megfuttatjuk a tisztított és felkockázott hagymát, a paprikát rászórjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük 1,5 liter vízzel. A kelbimbót és a karikára vágott zöldségeket beletesszük.

Ha felforrt a levesünk, ételízesítővel ízesítjük. Ha megpuhultak a zöldségek, a karikákra vágott virslit és az apróra vágott petrezselymet hozzáadjuk, és készre főzzük.

Aki szereti tejfölösen, az tálaláskor tegyen a tányérjába, és merje rá a forró levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is