Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húslevesek

Leves receptek

Klasszikus csontleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 személyre: 2 kg csont vegyesen 1 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 db paprika 1 db paradicsom 1 db burgonya 4 szál sárgarépa 3 szál fehérrépa 1 kis fej zeller 1 kis fej karalábé 1/4 fej kelkáposzta petrezselyemzöld ételízesítő egész bors só Elkészítése: Elkészítés: Ez amolyan „mindentbele”levesre sikeredett! Amit a fagyasztóban találtam. Karajcsont, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2014.06.08.

Elkészítése

Hozzávalók:
8 személyre:

  • 2 kg csont vegyesen
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db burgonya
  • 4 szál sárgarépa
  • 3 szál fehérrépa
  • 1 kis fej zeller
  • 1 kis fej karalábé
  • 1/4 fej kelkáposzta
  • petrezselyemzöld
  • ételízesítő
  • egész bors


Elkészítése:

Elkészítés:
Ez amolyan „mindentbele”levesre sikeredett! Amit a fagyasztóban találtam. Karajcsont, csirkemell csont, csirke szárnyvégek, csirkenyakak, pár darab zúza és malactarja csont.
A leforrázott és leöblített csontokat hideg vízbe rakom fel főni, majd, ha felforrt, akkor a habját leszedem.

Belerakom a paprikát, paradicsomot, hagymákat és ízesítem sóval, borssal, ételízesítővel és kis lángon főzöm 1 órát.

Ezek után beledobom a megpucolt, ízlés szerint feldarabolt zöldségeket és puhára főzzük őket.

Ha kész a leves, akkor fél órát pihentetem és leszűröm, majd külön kifőzött tésztával tálalom.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is