Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kolbászleves tartalmas, ízes fogás, amelyben a burgonya, a gomba és a kolbász együtt fő egy krémes, tejfölös alapban. Egyszerű hozzávalókból készül, mégis gazdag ízvilágot ad, így kiváló választás laktató ebédre vagy vacsorára.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.10.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a babérlevelet, majd felöntjük vízzel. Sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük, és főzni kezdjük.

Közben felszeleteljük a gombát, a póréhagymát és a kolbászt. Amikor a burgonya már majdnem megpuhult, hozzáadjuk ezeket a leveshez, és együtt főzzük tovább.

A lisztet simára keverjük a tejföllel, majd a leveshez adjuk, hogy besűrűsödjön. Tálalás előtt a tetejét megszórjuk friss, aprított petrezselyemmel.

Tipp

Ha pikánsabb ízt szeretnénk, a kolbász mellé tehetünk egy kevés erős paprikát vagy csípős paprikakrémet is. A levest friss, ropogós kenyérrel érdemes kínálni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is