Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Korhely gulyás csicseriborsóval recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés comb darabolva
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál halványított zeller
  • 15 dkg csicseriborsó konzerv (ez gyorsabban megvan, de ha van időnk akkor simát előre főzzük meg)
  • 15 dkg savanyú káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 db kelbimbó
  • só
  • bors
  • paprika
  • babérlevél
  • tejföl


Elkészítése:

A hagymát apróra vágom, és kevés kacsazsíron megpirítom a kockára vágott hússal. Fűszerezem, karikára vágom a répát, zellert és belereszelem a fokhagymát. Felöntöm vízzel és félig puhára párolom. Amikor már majdnem jó, mehet bele a káposzta, a csicseriborsó (én konzervet használtam) és a kelbimbó. Ezt követően ízlés szerint még fűszerezzük (erős paprika, stb.), majd tejföllel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/levesek/korhely-gulyas-csicseriborsoval/