Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges levesek

Leves receptek

Krémes, csirkés tortellini leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymákat és a répát hámozzuk meg, majd a hagymákat apróra, a répákat karikára vágjuk. A paprikát kicsumázzuk és a húsát apróra vágjuk, majd a chilit is apróra vágjuk. Egy nagy edényben felforrósítjuk az olajat, majd hozzáadjuk a vöröshagymát és kissé megdinszteljük. Ekkor rátesszük a paprikát, répát és a fokhagymát, jól elkeverjük és együtt pirítjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.10.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymákat és a répát hámozzuk meg, majd a hagymákat apróra, a répákat karikára vágjuk. A paprikát kicsumázzuk és a húsát apróra vágjuk, majd a chilit is apróra vágjuk.

Egy nagy edényben felforrósítjuk az olajat, majd hozzáadjuk a vöröshagymát és kissé megdinszteljük. Ekkor rátesszük a paprikát, répát és a fokhagymát, jól elkeverjük és együtt pirítjuk kb 5 percig.

Ezután hozzáadjuk a húst (egészben), felöntjük az alaplével és a vízzel, beletesszük a chilit, kakukkfüvet, sót és borsot adunk hozzá, majd fedővel lefedve a húst puhára főzzük.

Mikor a hús teljesen megpuhult, akkor kiszedjük, majd a visszamaradt lébe beletesszük a tésztát és tovább főzzük.

Közben a húst késsel nagyon apróra daraboljuk.

Amikor a tészta is majdnem kész, akkor visszatesszük a húst, felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk a kisebb darabokra vágott spenótot és az aprított petrezselymet, majd felforraljuk és már kész is.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is