Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Lebbencs leves (vegán) recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma (vagy 2 kicsi)
  • 2 szál sárgarépa
  • 3 db krumpli
  • 1 szál fehérrépa
  • durum lasagne tészta
  • vegán leveskocka
  • olaj
  • só
  • bors
  • fűszerpaprika

Elkészítése

A lasagne lapokat törjük darabokra és egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk barnára kb 10-15 perc alatt.

Hámozzuk meg és daraboljuk fel a répát, krumplit, hagymát és fehérrépát.

Helyezzük át a tésztát egy edénybe, majd adjuk hozzá a zöldségeket. Fűszerezzük borssal, pirospaprikával, leveskockával (vagy sóval), öntsük fel bőségesen vízzel és főzzük kb 30-40 percig (amíg a tészta és a zöldségek megpuhulnak).

https://receptneked.wps.hu/levesek/lebbencs-leves-vegan/