Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg burgonya 10 dkg fodros kocka tészta 10 dkg füstölt szalonna 1 fej vöröshagyma 2 szál sárgarépa 1 petrezselyem gyökér 1 kis csokor petrezselyemzöld 25 dkg kolbász 1 kávéskanál pirospaprika só ízlés szerint Elkészítése: Az apróra vágott szalonna zsírját kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon megdinszteljük a megtiszíttott és apróra vágott hagymát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2017.08.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg burgonya
  • 10 dkg fodros kocka tészta
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 petrezselyem gyökér
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld
  • 25 dkg kolbász
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • só ízlés szerint


Elkészítése:

Az apróra vágott szalonna zsírját kisütjük, a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon megdinszteljük a megtiszíttott és apróra vágott hagymát, majd a tésztát hozzáadva megpirítjuk.

Ekkor megszórjuk a paprikával, jól elkeverjük és hozzáadjuk a tésztiított és feldarabolt zöldségeket és a felkarikázott kolbászt. Kb 2 liter vízzel felöntjük, elkeverjük benne a felaprított petrezselymet és az egészet készre főzzük.

Ízlés szerint sózzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is