Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az előre beáztatott lencsét a sertéscsontból főzött húslevesben feltesszük főni. A finomra vágott hagymát zsíron megpirítjuk. Mielőtt levesszük a tűzről, apróra vágott fokhagymát és pirospaprikát adunk hozzá, elkeverjük, majd a leveshez adjuk. A levest cukorral lepirított, barna rántással sűrítjük. Tejföllel simára keverjük, ecettel vagy citromlével ízesítjük. Ízlés szerint kevés mustárt is tehetünk bele.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.02.

Hozzávalók

Elkészítése

Az előre beáztatott lencsét a sertéscsontból főzött húslevesben feltesszük főni. A finomra vágott hagymát zsíron megpirítjuk. Mielőtt levesszük a tűzről, apróra vágott fokhagymát és pirospaprikát adunk hozzá, elkeverjük, majd a leveshez adjuk. A levest cukorral lepirított, barna rántással sűrítjük. Tejföllel simára keverjük, ecettel vagy citromlével ízesítjük. Ízlés szerint kevés mustárt is tehetünk bele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is