Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg libacomb 1 fej vöröshagyma 1 szál sárgarépa 1 szál fehérrépa 2 burgonya 1 paprika 1 paradicsom 1 tk ételízesítő 1 tk köménymag 1 kávéskanál pirospaprika 1 tojás 3 ek rétesliszt 1 ízlés szerint só 1 ízlés szerint őrölt bors Elkészítése: A libacombokat kicsontozom, a felesleges, zsíros részeket levágom, felaprítom és kisütöm. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.01.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg libacomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 2 burgonya
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 tk ételízesítő
  • 1 tk köménymag
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 1 tojás
  • 3 ek rétesliszt
  • 1 ízlés szerint só
  • 1 ízlés szerint őrölt bors


Elkészítése:

A libacombokat kicsontozom, a felesleges, zsíros részeket levágom, felaprítom és kisütöm. A húst kockára vágom.

A libahájból kisült töpörtyűt és a felesleges zsiradékot kiveszem, majd a maradékon megdinsztelem az apró kockára vágott hagymát. Ezután megpattogtatom rajta a köménymagot. Rádobom a húst, sózom, fehéredésig erős tűzöm pirítom, majd mérsékelt tűzön addig párolom, amíg elfő a leve.

Ekkor hozzáadom a felaprított zöldségeket, fűszerezem, felöntöm 2,5 l vízzel, és addig főzöm, amíg minden megpuhul benne.
Közben a tojásból és lisztből, pici sóval, közepesen lágy tésztát gyúrok, amit belecsipkedek a levesbe, majd 5 percig főzöm.
Tálalás előtt picit pihentetem a levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is