Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gulyáslevesek

Leves receptek

Magyaros-galuskás gulyás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéshús 2 közepes vöröshagyma 2 kg burgonya só ízlés szerint bors ízlés szerint 2 teáskanál fűszerpaprika 4 ek napraforgó olaj 4 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény 1 dl vörösbor 30 dkg finomliszt 2 db tojás 2 kávéskanál só 1.5 l víz (kb.) Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, majd meghintjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.01.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéshús
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 2 kg burgonya
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
  • 1 dl vörösbor
  • 30 dkg finomliszt
  • 2 db tojás
  • 2 kávéskanál só
  • 1.5 l víz (kb.)


Elkészítése:

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, majd meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst.

Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.

Ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi.

Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát.

Lisztből és a tojásból só fűszerezésével tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is