Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Májgaluska csirkemájból recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 darab csirkemáj
  • 5 evőkanál finomliszt
  • 1 tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • majoránna
  • só
  • petrezselyemzöld

Elkészítése

A májat mosás és csöpögtetés után ledaráljuk.

Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, hogy ne legyen túl sűrű. A hagymákat, fűszereket és a petrezselymet apróra vágva belekeverjük a masszába.

A leves levéből szedünk ki pár merőkanállal. Felforraljuk, majd galuskaszaggatón beleszaggatjuk. Fedő alatt pár percig főzzük.

Ha kész, a leveshez szedünk belőle és máris fogyaszthatjuk.

Jó étvágyat!

https://receptneked.wps.hu/levesek/majgaluska-csirkemajbol/