Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húslevesek

Leves receptek

Májleves galuskával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket karikákra vágom, a húst és a májat apróra szelem. A húst és a májat annyi vízzel teszem fel főni, hogy jól ellepje, majd fűszerezem borssal és delikáttal. Amikor félpuhára főtt, hozzáadom az egész vöröshagymát (amit később kidobok a levesből) és a zöldségeket. Készre főzöm, és szükség esetén feltöltöm kellő mennyiségű vízzel. Forrás után […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket karikákra vágom, a húst és a májat apróra szelem. A húst és a májat annyi vízzel teszem fel főni, hogy jól ellepje, majd fűszerezem borssal és delikáttal. Amikor félpuhára főtt, hozzáadom az egész vöröshagymát (amit később kidobok a levesből) és a zöldségeket. Készre főzöm, és szükség esetén feltöltöm kellő mennyiségű vízzel.

Forrás után olajon apróra vágott fokhagymából, petrezselyemzöldből és lisztből rózsaszínű rántást készítek, pirospaprikával megszórom, vízzel felengedem, majd a levesbe keverem. Tojásból és lisztből galuskatésztát készítek, és a lobogó levesbe szaggatom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is