Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Málna krémleves recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg málna (lehet fagyasztott is)
  • 1 tasak puncs ízű puding por
  • Kb. 10 dkg cukor (ízlés szerint)
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • tálaláshoz tejszínhab


Elkészítése:

A málnát és cukrokat kevés vízben felfőzzük, majd leturmixoljuk.

A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük, majd behabarjuk az alap levet és átforraljuk.

Ha túl sűrűre sikerül akkor kevés tejjel hígíthatjuk.

Hűtjük. Tálaláskor tejszínhab pamacsokat nyomunk a levesbe, majd pár szem gyümölccsel díszíthetjük.

https://receptneked.wps.hu/levesek/malna-kremleves/