Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az aprólékot hideg vízben feltesszük főni, majd amikor a habja feljön, leszedjük, és sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a zöldségeket. Lassú tűzön, körülbelül 2 óra alatt készre főzzük. Fontos, hogy a leves ne forrjon, mert akkor zavaros lesz. Ha elkészült, leszűrjük, a zöldségeket és az aprólékot külön tálaljuk, hogy lehessen csemegézni belőle.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
juhaszviki
Beküldte: 2013.08.15.

Hozzávalók

Elkészítése

Az aprólékot hideg vízben feltesszük főni, majd amikor a habja feljön, leszedjük, és sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a zöldségeket. Lassú tűzön, körülbelül 2 óra alatt készre főzzük. Fontos, hogy a leves ne forrjon, mert akkor zavaros lesz. Ha elkészült, leszűrjük, a zöldségeket és az aprólékot külön tálaljuk, hogy lehessen csemegézni belőle.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is