Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémlevesek

Medvehagyma krémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát és a medvehagyma szárát. Amikor már üvegesre pirultak, hozzáadjuk a felkockázott krumplit, majd felöntjük 8 dl vízzel. Körülbelül 10 percig főzzük, amíg a krumpli megpuhul. Ezután botmixerrel összeturmixoljuk a levest, majd hozzáadjuk a szeletelt medvehagyma zöldjét, sóval és borssal ízesítjük, és újra összemixeljük. Végül felöntjük tejszínnel, és még […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.08.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát és a medvehagyma szárát. Amikor már üvegesre pirultak, hozzáadjuk a felkockázott krumplit, majd felöntjük 8 dl vízzel. Körülbelül 10 percig főzzük, amíg a krumpli megpuhul.

Ezután botmixerrel összeturmixoljuk a levest, majd hozzáadjuk a szeletelt medvehagyma zöldjét, sóval és borssal ízesítjük, és újra összemixeljük. Végül felöntjük tejszínnel, és még egyszer összeforraljuk, hogy a leves krémes állagot kapjon.

Tálaláskor reszelt sajttal szórjuk meg a tetejét, ami tökéletesen kiegészíti a medvehagymás krémleves lágy ízét.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is