Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A szegfűszeget és a fahéjat kevés vízben teatojásba kifőzzük. A tejet, tejszínt és a lisztet simára keverjük (ez lesz a habarás). A magozott meggyet a cukorral és a fűszerkivonattal 1 liter vízben fölforraljuk, majd behabarjuk a lisztes tejes keverékkel. Készre forraljuk, miközben hozzáadjuk a bort, sóval, citromlével és kevés cukorral ízesítjük. Jól lehűtve tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A szegfűszeget és a fahéjat kevés vízben teatojásba kifőzzük. A tejet, tejszínt és a lisztet simára keverjük (ez lesz a habarás). A magozott meggyet a cukorral és a fűszerkivonattal 1 liter vízben fölforraljuk, majd behabarjuk a lisztes tejes keverékkel. Készre forraljuk, miközben hozzáadjuk a bort, sóval, citromlével és kevés cukorral ízesítjük. Jól lehűtve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is